Sjablonen voor onze producten

We bieden de sjablonen voor vlaggen, vouwwanden en vouwpaviljoens

We hebben voor u de sjablonen van vlaggen voorbereid die geschikt zijn voor de masten uit ons aanbod. Natuurlijk kunt u uw eigen sjablonen gebruiken en hun pasvorm op een specifieke mast, advertentiemuur of paviljoen controleren.

De sjablonen voor vlaggen met glasvezelmasten zijn beschikbaar voor elke maat in drie verschillende vormen:

sjablonen voor vlaggen Bend - Axox Media sjablonen voor vlaggen Drop - Axox Media sjablonen voor vlaggen Straight - Axox Media

De sjablonen voor vlaggen met aluminium masten zijn beschikbaar voor elke maat en vorm van de mast.

De sjablonen voor vouwwanden HOP-UP zijn voorbereid voor alle maten die we in onze online shop aanbieden, d.w.z. M, L, XL, en omvatten de voor- en zijpanelen.

De paviljoensjablonen omvatten alle beschikbare afdrukopties, d.w.z. dak, hoge panelen en lage panelen.

Wat moet u doen om de sjablonen te ontvangen?

Als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van een afdruksjabloon, neem deze informatie dan op in extra opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling of neem contact met ons op via e-mail [email protected] Geef de productnaam en de maat aan waarin u geïnteresseerd bent, en in het geval van glasvezelmasten - ook de vorm van de vlag. Het sjabloonproject wordt u per e-mail toegestuurd.

Let op!

Houd u bij het gebruik van de sjabloon rekening mee dat het uiteindelijke effect wordt beïnvloed door de afdruktechnologie, het materiaal, de inkten, enz. In verband met het bovenstande neemt het bedrijf Axox Media GmbH (de eigenaar van het merk Axox) geen verantwoordelijkheid voor de aanpassing van het drukwerk aan de mast. We raden u aan een testafdruk te maken, de vlag op de mast te monteren en de pasvorm te controleren.