Maszt flagowy z włókna szklanego - AxOx Media - axox.eu

Glasvezel vlaggenmast 2,8m

Maszt reklamowy z włókna szklanego 3,4 m - AxOx Media - axox.eu

Glasvezel vlaggenmast 3,4m

Glasvezel vlaggenmast 2,8m

€ 9,80 € 7,97
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AX-M01
  • vanaf 21 szt. - € 9,19 € 7,47
  • vanaf 101 szt. - € 8,51 € 6,92
  • vanaf 201 szt. - € 7,87 € 6,40
Mast van lengte 2, 8 m bestaat uit 3 modules: de onderste is gemaakt van gepoedercoat aluminium en de bovenste twee zijn gemaakt van glasvezel. Perfect voor bijna elke vorm van de vlag. Mast is uitgerust met een beweegbare ring (omhoog-omlaag) waarmee u de spanning van de vlag kunt aanpassen. Mastvlaggen met deze mast kunnen worden gebruikt voor zowel interne als externe blootstelling. Het is perfect voor interieurs omdat daar meestal geen grotere advertenties nodig zijn. Het is geschikt voor verschillende soorten bases waarmee u uw mastvlag kunt laten zien op de verschillende soorten gronden.
Meer informatie
Gewicht0,4 kg
Mast lengte2,8 m (+/- 3%)
Mast diameter19 mm / 17 mm
materiaalglasvezel, aluminium
Montageelementen verbinden door de ene in de andere te steken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glasvezel vlaggenmast 2,8m
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Aangeboden masten

Een van de belangrijkste elementen van reclamevlaggen zijn masten, die grotendeels afhangen van hun duurzaamheid en esthetiek van blootstelling in verschillende omstandigheden. Aangeboden door ons polen wordt geleverd in 4 lengtes en zijn gemaakt van aluminium en glasvezel waardoor u flexibiliteit en het vermogen hebt om zich aan te passen aan verschillende vormen. Aangeboden veelzijdige masten voor Feather vlag zijn ook licht en gemakkelijk te vervoeren, maar ook duurzaam en bestand tegen externe factoren zoals windstoten. Onze masten kunnen worden gebruikt met verschillende vormen van mastvlaggen zoals veren, ganzenveer of kuif. Ze zijn ook geschikt voor verschillende soorten bases waarmee u uw mastvlag op de verschillende soorten gronden kunt laten zien.

Maten van de masten

In onze winkel kunt u masten kopen in vier maten: S-2, 8 m, M-3,4 m, L-4, 5 m en XL-5,6 m. Welke mastmaat moeten we de klant aanbevelen? Het hangt allemaal af van zijn behoeften. Waar de vlag wordt blootgesteld, onder welke voorwaarden en met welke beperkingen. Voor interne belichting kiezen klanten vaak kleinere vlaggen vanwege beperkingen van het gebouw. Voor extern gebruik verwachten klanten dat hun advertentie al van ver zichtbaar is, wat kan worden bereikt door vlaggen met langere masten te gebruiken. Houd er rekening mee dat de totale hoogte van de vlag minder kan zijn dan de lengte van de gebruikte mast. Dit komt door het feit dat mastkrommen om uw mastvlag de gewenste vorm te geven.

Draagbare mast 2,8 m

Deze mast (2,8 m) is ideaal voor het organiseren van kleine promotie-evenementen, waarbij de inhoud op de vlag leesbaar moet zijn, vooral van dichtbij. Een paar verenvlaggen kunnen helpen de tentoonstellingsruimte aan te duiden. Het is ook een handige oplossing als u architectonische beperkingen van het gebouw hebt, bijvoorbeeld lage plafonds of organisatorische beperkingen met betrekking tot de hoogte van de standbouw.