Maszt reklamowy z włókna szklanego 3,4 m - AxOx Media - axox.eu

Glasvezel vlaggenmast 3,4m

Maszt flagowy z włókna szklanego - AxOx Media - axox.eu

Glasvezel vlaggenmast 2,8m

Maszt do flagi reklamowej - AxOx Media

Glasvezel vlaggenmast 4,5m

Glasvezel vlaggenmast 3,4m

€ 10,70 € 8,70
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AX-M02
  • vanaf 21 szt. - € 10,12 € 8,23
  • vanaf 101 szt. - € 9,37 € 7,62
  • vanaf 201 szt. - € 8,68 € 7,06
Mast 3,4 m wordt geleverd in de kleur zwart en bestaat uit 4 elementen. Twee onderste zijn gemaakt van aluminium en bedekt met poeder verf terwijl de bovenste twee zijn gemaakt van glasvezel. Met flexibele glasvezel elementen kunt u strandvlaggen in verschillende vormen presenteren. De stang van de mast is uitgerust met een beweegbare ring (omhoog-omlaag) waarmee u de spanning van de vlag kunt aanpassen. Afhankelijk van de geselecteerde basis, kunt u deze op verschillende soorten substraten weergeven, zowel binnen als buiten. Het is bestand tegen wind en andere weersfactoren. Het is daarom een ideale advertentieoplossing in sporthallen of tentoonstellingen, maar ook voor winkels, foodtrucks, op het strand, op velden, etc.
Meer informatie
Gewicht0,5 kg
Mast lengte3,4 m (+/- 3%)
Mast diameter19 mm / 17 mm
materiaalglasvezel, aluminium
Montageelementen verbinden door de ene in de andere te steken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glasvezel vlaggenmast 3,4m
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Aangeboden masten

Een van de belangrijkste elementen van reclamevlaggen zijn masten, die grotendeels afhangen van hun duurzaamheid en esthetiek van blootstelling in verschillende omstandigheden. Aangeboden door ons polen wordt geleverd in 4 lengtes en zijn gemaakt van aluminium en glasvezel waardoor u flexibiliteit en het vermogen hebt om zich aan te passen aan verschillende vormen. Aangeboden veelzijdige masten voor Feather vlag zijn ook licht en gemakkelijk te vervoeren, maar ook duurzaam en bestand tegen externe factoren zoals windstoten. Onze masten kunnen worden gebruikt met verschillende vormen van vlaggen zoals veren, ganzenveer of kuif. Ze zijn ook geschikt voor verschillende soorten bases waarmee u uw vlag op de verschillende soorten gronden kunt laten zien.

Maten van de masten

In onze winkel kunt u masten kopen in vier maten: S-2, 8 m, M-3,4 m, L-4, 5 m en XL-5,6 m. Welke mastmaat moeten we de klant aanbevelen? Het hangt allemaal af van zijn behoeften. Waar de vlag wordt blootgesteld, onder welke voorwaarden en met welke beperkingen. Voor interne belichting kiezen klanten vaak kleinere vlaggen vanwege beperkingen van het gebouw. Voor extern gebruik verwachten klanten dat hun advertentie al van ver zichtbaar is, wat kan worden bereikt door vlaggen met langere masten te gebruiken. Houd er rekening mee dat de totale hoogte van de vlag minder kan zijn dan de lengte van de gebruikte mast. Dit komt door het feit dat mastkrommen om uw vlag de gewenste vorm te geven.

Draagbare mast 3,4 m

Deze mat kan een compromis zijn tussen het handhaven van een beetje meer advertentieruimte en ruimtebeperkingen, waar de vlag zal worden geplaatst. Veervlaggen uitgerust met een mast van 3, 4 m kunnen zowel binnenshuis worden gebruikt, waar hun grootte geen probleem zou moeten zijn, maar ook buiten, op plaatsen waar de ruimte niet zo groot is. Ook perfect voor hallen, afgesloten ruimtes, maar ook voor de kraampjes op straat, foodtrucks, winkels, etc.