Maszt na winder reklamowy - AxOx Media

Glasvezel vlaggenmast 5,6m

Maszt do flagi reklamowej - AxOx Media

Glasvezel vlaggenmast 4,5m

Glasvezel vlaggenmast 5,6m

€ 17,82 € 14,49
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AX-M04
  • vanaf 21 szt. - € 16,51 € 13,42
  • vanaf 101 szt. - € 15,30 € 12,44
  • vanaf 201 szt. - € 14,46 € 11,76
Zeer lange maar duurzame vlaggenmast met een lengte van 5,6 m is gemaakt van aluminium en glasvezel en bestaat uit 4 elementen. Twee onderste zijn gemaakt van aluminium en bedekt met poeder verf terwijl de bovenste twee zijn gemaakt van glasvezel. Vlaggenmast is uitgerust met een beweegbare ring (omhoog-omlaag) waarmee u de spanning van de vlag kunt aanpassen. Ring is ook uitgerust met elastische rubberen tape. De vlaggenmast laat grote vlaggen zien zonder dat het aan de grond hoeft te worden gebonden. Deze vlaggenmast is zichtbaar vanaf een afstand en vanuit een vogelperspectief, wat perfect is voor zichtbare reclame. Ontworpen om te worden gebruikt met verschillende soorten bases op verschillende soorten grond.
Meer informatie
Gewicht0,8 kg
Mast lengte5,6 m (+/- 3%)
Mast diameter19 mm / 17 mm
materiaalglasvezel, aluminium
Montageelementen verbinden door de ene in de andere te steken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glasvezel vlaggenmast 5,6m
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Aangeboden masten

Een van de belangrijkste elementen van reclamevlaggen zijn vlaggenmastEN, die grotendeels afhangen van hun duurzaamheid en esthetiek van blootstelling in verschillende omstandigheden. Door ons aangeboden vlaggenmasten wordt geleverd in 4 lengtes en zijn gemaakt van aluminium en glasvezel waardoor u flexibiliteit en het vermogen hebt om zich aan te passen aan verschillende vormen. Aangeboden veelzijdige masten voor Feather vlag zijn ook licht en gemakkelijk te vervoeren, maar ook duurzaam en bestand tegen externe factoren zoals windstoten. Onze vlaggenmasten kunnen worden gebruikt met verschillende vormen van vlaggen zoals veren, ganzenveer of kuif. Ze zijn ook geschikt voor verschillende soorten bases waarmee u uw vlag op de verschillende soorten gronden kunt laten zien.

Maten van de masten

In onze winkel kunt u vlaggenmasten kopen in vier maten: S-2,8 m, M-3,4 m, L-4,5 m en XL-5,6 m. Welke mastmaat moeten we de klant aanbevelen? Het hangt allemaal af van zijn behoeften. Waar de vlag wordt blootgesteld, onder welke voorwaarden en met welke beperkingen. Voor interne belichting kiezen klanten vaak kleinere vlaggen vanwege beperkingen van het gebouw. Voor extern gebruik verwachten klanten dat hun advertentie al van ver zichtbaar is, wat kan worden bereikt door vlaggen met langere masten te gebruiken. Houd er rekening mee dat de totale hoogte van de vlag minder kan zijn dan de lengte van de gebruikte mast. Dit komt door het feit dat mastkrommen om uw vlag de gewenste vorm te geven.

Draagbare mast 5,6 m

Als u wilt dat uw advertentie al op afstand wordt opgemerkt, wilt u misschien een draagbare mast van 5,6 m lengte gebruiken. Hiermee kunt u de aanwezigheid van een bedrijf / merk duidelijk markeren, de locatie aangeven en opvallen. De hoogste vlaggen zijn ideaal voor allerlei buitenevenementen of beurzen. Ze zullen zich zeker onderscheiden van de andere exposanten. Daarom, als een klant op afstand zichtbaar wil zijn en aandacht wil krijgen - moet u hem zonder aarzeling de hoogste mast en de afdruk op de grootste vlag met een van de unieke vormen aanbevelen. Het is de moeite waard om te onthouden dat we voor deze mastmaat de grootste advertentieruimte beschikbaar hebben, wat betekent dat er extra meters vlaggen moeten worden geproduceerd