Maszt do flagi reklamowej - AxOx Media

Glasvezel vlaggenmast 4,5m

Maszt reklamowy z włókna szklanego 3,4 m - AxOx Media - axox.eu

Glasvezel vlaggenmast 3,4m

Maszt na winder reklamowy - AxOx Media

Glasvezel vlaggenmast 5,6m

Glasvezel vlaggenmast 4,5m

€ 13,09 € 10,64
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AX-M03
  • vanaf 21 szt. - € 12,69 € 10,32
  • vanaf 101 szt. - € 11,75 € 9,55
  • vanaf 201 szt. - € 11,00 € 8,94
Vlaggenmast met een lengte van 4, 5 m is gemaakt van aluminium en glasvezel en bestaat uit 4 elementen. Twee onderste zijn gemaakt van aluminium en bedekt met poeder verf terwijl de bovenste twee zijn gemaakt van glasvezel. Deze vlaggenmast in de onderste module is uitgerust met een beweegbare ring (omhoog-omlaag) waarmee u de spanning van de vlag kunt aanpassen. Ring is ook uitgerust met elastische rubberen tape. Aangeboden mast kan worden gebruikt voor interne en externe belichting en met nauwkeurige basis op de verschillende soorten gronden. De veelzijdigheid van onze vlaggenmasten is hun onmiskenbare functie.
Meer informatie
Gewicht0,6 kg
Mast lengte4,5 m
Mast diameter19 mm / 17 mm
materiaalglasvezel, aluminium
Montageelementen verbinden door de ene in de andere te steken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glasvezel vlaggenmast 4,5m
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Aangeboden masten

Een van de belangrijkste elementen van reclamevlaggen zijn masten, die grotendeels afhangen van hun duurzaamheid en esthetiek van blootstelling in verschillende omstandigheden. Aangeboden door ons polen wordt geleverd in 4 lengtes en zijn gemaakt van aluminium en glasvezel waardoor u flexibiliteit en het vermogen hebt om zich aan te passen aan verschillende vormen. Aangeboden veelzijdige vlaggenmasten voor Feather vlag zijn ook licht en gemakkelijk te vervoeren, maar ook duurzaam en bestand tegen externe factoren zoals windstoten. Onze vlaggenmasten kunnen worden gebruikt met verschillende vormen van vlaggen zoals veren, ganzenveer of kuif. Ze zijn ook geschikt voor verschillende soorten bases waarmee u uw vlag op de verschillende soorten gronden kunt laten zien.

Maten van de masten

In onze winkel kunt u vlaggenmasten kopen in vier maten: S-2, 8 m, M-3,4 m, L-4, 5 m en XL-5,6 m. Welke mastmaat moeten we de klant aanbevelen? Het hangt allemaal af van zijn behoeften. Waar de vlag wordt blootgesteld, onder welke voorwaarden en met welke beperkingen. Voor interne belichting kiezen klanten vaak kleinere vlaggen vanwege beperkingen van het gebouw. Voor extern gebruik verwachten klanten dat hun advertentie al van ver zichtbaar is, wat kan worden bereikt door vlaggen met langere masten te gebruiken. Houd er rekening mee dat de totale hoogte van de vlag minder kan zijn dan de lengte van de gebruikte mast. Dit komt door het feit dat mastkrommen om uw vlag de gewenste vorm te geven.

Draagbare mast 4,5 m

Vlaggenmast in maat L (4,5 meter) kan worden gebruikt in interne en externe omstandigheden, maar vanwege de grootte van de vlag kan de interne blootstelling worden beperkt. Veruit deze mast wordt meestal buitenshuis gebruikt, omdat deze groot genoeg is om op afstand zichtbaar te zijn. Het is perfect om te worden gepresenteerd voor gebouwen, op het strand, stadions, verkoopstands, tentoonstellingen, enz.