Ściaka wystawiennicza HOP-UP L - AxOx Media

Beurswand Hop-Up L - 3x4

Podstawa płaska do flag reklamowych 20 kg - AxOx Media

Metalen vierkante basis 50x50cm 20kg voor reclamevlaggen

Ścianka tekstylna HOP-UP XL - AxOx Media

Beurswand Hop-Up XL - 3x5

Beurswand Hop-Up L - 3x4

Regular Price € 157,67 Special Price € 144,53 € 117,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AX-W02
De presentatiewand HOP-UP L is een beurswand gemaakt van aluminium profielen en plastic bevestigingsmiddelen. Het systeem is zeer licht, gemakkelijk te vervoeren en snel te monteren voor de presentatie van grafische afbeeldingen die op stof zijn aangebracht. De grafische stof is met een klittenbandsluiting aan de voor- en zijkanten van de wand bevestigd aan de structuur. De HOP-UP-presentatiewanden kunnen eenvoudig zonder gereedschap door één persoon worden ingesteld. De presentatiewand kan worden samengevouwen zonder de afbeeldingen te verwijderen. De set bevat de HOP-UP presentatiewand, een draagtas gemaakt van waterdicht polyester en een klittenband om aan de grafische voorstelling te naaien. De presentatiewand is herbruikbaar.
Meer informatie
Gewicht9,3 kg
Afmeting3,04 m x 2,29 m x 0,32 m
Montagegeen montage vereist
De methode om afbeeldingen te monterenmet klittenband
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beurswand Hop-Up L - 3x4
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Draagbare presentatiewand

Omdat ze licht en gemakkelijk te gebruiken zijn, zijn de mobiele HOP-UP-presentatiewanden perfect voor verschillende evenementen. Ze kunnen overal worden gebruikt om grafische advertenties te presenteren die op textiel worden aangebracht. De opvouwbare presentatiewanden kunnen overal worden genomen en ze kunnen eenvoudig door één persoon worden geplaatst. Bovendien past de textiele presentatiewanden dankzij het compacte formaat gemakkelijk in een kofferbak. Onze HOP-UP presentatiewanden omvatten de scheidingsstructuur, waterdichte draagtas en een speciale klittenbandsluiting. De HOP-UP presentatiewanden is gemaakt van aluminium, waardoor deze licht en gemakkelijk te transporteren is. De montage van onze presentatiewand is beperkt tot het uitbreiden van de partitie en het bevestigen van de afbeeldingen met het klittenband. De afbeeldingen hoeven niet te worden verwijderd wanneer de partitie is samengevouwen, maar ze kunnen worden verwijderd wanneer we het reclamebericht willen wijzigen en een fabric met verschillende afbeeldingen willen repareren. Hierdoor zijn de HOP-UP presentatiewanden universele en herbruikbare producten, perfect voor professionele arrangementen van bedrijfsstands op allerlei beurzen, conferenties, promotie-evenementen, enz.

Hop-up presentatiewanden maten

Ons aanbod omvat de drie meest populaire formaten van de opvouwbare HOP-UP-advertentiepartities van topkwaliteit:
HOP-UP 3x3 beurswanden - grootte van de uitgebreide scheidingswand: 2,29 m x 2,29 m x 0,32 m
HOP-UP 3x4 beurswanden - grootte van de uitgebreide scheidingswand: 3,04 m x 2,29 m x 0,32 m
HOP-UP 3x5 beurswanden - grootte van de uitgebreide scheidingswand: 3,79 m x 2,29 m x 0,32 m
Als u de ruimte heeft, moet u rekening houden met de grootste structuur, die de presentatie van de grootste reclameafbeeldingen mogelijk maakt. Voor kleinere advertentietribunes raden wij een van de kleinere advertentiepartities aan, die ook uw bedrijf of het bedrijf van uw klant zullen onderscheiden.

HOP-UP L - 3x4 Presentatiewand

De HOP-UP L 3x4 textielpartitie is een middelgrote advertentiepartitie. Wanneer uitgevouwen, is de partitiegrootte 3,04 m x 2,29 m x 0,32 m. De scheidingswand is zeer licht en gemakkelijk uit te breiden en is door zijn grootte perfect voor zelfs het kleinste bedrijf. Het grafische weefsel dat aan de presentatiewand is bevestigd, bedekt de hele presentatiewand en de zijkanten ervan, waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwerpen en afdrukken van grafische afbeeldingen op het weefsel.