Ścianka reklamowa HOP-UP M - AxOx Media

Beurswand Hop-Up M - 3x3

Podstawa stalowa 15 kg - AxOx Media

Metalen vierkante basis 50x50cm 15kg voor reclamevlaggen

Beurswand Hop-Up M - 3x3

Regular Price € 133,98 Special Price € 122,69 € 99,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AX-W01
De beurswand HOP-UP M 3x3 is een licht tentoonstellingssysteem, dat eenvoudig en snel te monteren is. Het is gemaakt van aluminium profielen en plastic bevestigingsmiddelen. Afbeeldingen op textiel worden met klittenband aan de structuur bevestigd. De stof met grafische afbeeldingen bedekt ook de beurswanden. Dergelijke tentoonstellingspartities kunnen snel worden verwijderd zonder dat de afbeeldingen hoeven te worden verwijderd. De HOP-UP-partities kunnen door één persoon zonder gereedschap worden ingesteld. De beurswand kan worden hergebruikt met verschillende afbeeldingen. De set bevat de HOP-UP beurswand, een draagtas gemaakt van waterdicht polyester en een klittenband om aan de grafische voorstelling te naaien.
Meer informatie
Gewicht7,1 kg
Afmeting2,30 m x 2,30 m x 0,30 m
Montagegeen montage vereist
De methode om afbeeldingen te monterenmet klittenband
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beurswand Hop-Up M - 3x3
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Draagbare beurswanden

Draagbare beurswanden zijn erg handig bij het weergeven van grafische advertenties op textiel. Onze HOP-UP beurswanden zijn gemaakt van aluminium, waardoor de beurswanden licht zijn en gemakkelijk te vervoeren. Ze zijn ook eenvoudig in te stellen. Het enige dat u hoeft te doen is het op te zetten en het grafische textiel te bevestigen met de meegeleverde speciale klittenbandbevestigingen. De beurswanden zijn herbruikbaar en de stof met reclameafbeeldingen kan snel worden gewijzigd.

Het installatieproces kan door één persoon worden uitgevoerd, vereist geen gereedschap en de ingeklapte structuur met grafische afbeeldingen past gemakkelijk in een gemeenschappelijke kofferbak. De HOP-UP-partities zullen zeker helpen bij het voorbereiden van een professionele bedrijfstentoonstelling op allerlei professionele conferenties en beurzen, maar ze zullen ook een grafische presentatie van informatie mogelijk maken of de aanwezigheid van het bedrijf op verschillende promotie-evenementen versterken.

Hop-up beurswanden

Ons aanbod omvat de drie meest populaire formaten opvouwbare HOP-UP advertentiepartities:
HOP-UP 3x3 beurswanden - grootte van de uitgebreide scheidingswand: 2,30 m x 2,30 m x 0,30 m
HOP-UP 3x4 beurswanden - grootte van de uitgebreide scheidingswand: 3,04 m x 2,29 m x 0,32 m
HOP-UP 3x5 beurswanden - grootte van de uitgebreide scheidingswand: 3,79 m x 2,29 m x 0,32 m
U kunt kiezen uit verschillende partitiebreedtes, afhankelijk van uw vereisten en de beperkingen die worden opgelegd door de beschikbare ruimte. Ze zijn allemaal geschikt om grafisch weefsel vast te houden met klittenband. De structuur van de reclamewandeling omvat het klittenband dat aan het textiel moet worden genaaid en een handige draagtas.

Hop-up M – 3x3 beurswand

De HOP-UP 3x3 beurswand is een draagbare advertentiepartitie in zeer populaire afmetingen. Wanneer uitgevouwen, is de partitiegrootte 2,29 m x 2,29 m x 0,32 m. Het grafische weefsel dat aan de scheidingsstructuur is bevestigd, bedekt de hele scheidingswand en de zijkanten ervan. De beurswand is zeer licht en gemakkelijk uit te breiden en is door zijn grootte perfect voor zelfs het kleinste bedrijf.