Ścianka tekstylna HOP-UP XL - AxOx Media

Beurswand Hop-Up XL - 3x5

Ściaka wystawiennicza HOP-UP L - AxOx Media

Beurswand Hop-Up L - 3x4

Beurswand Hop-Up XL - 3x5

Regular Price € 193,41 Special Price € 166,05 € 135,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AX-W03
Meer informatie
Gewicht9,8 kg
Afmeting3,79 m x 2,29 m x 0,32 m
Montagegeen montage vereist
De methode om afbeeldingen te monterenmet klittenband
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beurswand Hop-Up XL - 3x5
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Draagbare pop up wanden

De HOP-UP pop up wanden zijn perfect voor professionele arrangementen van bedrijfsstands voor alle gelegenheden, inclusief professionele beurzen, conferenties, promotie-evenementen, enz. Onze aangeboden HOP-UP pop up wandEN zijn gemaakt met aluminium secties en uitgerust met plastic bevestigingsmiddelen die de uitgebreide structuur stabiliseren . De mobiele textielwanden zijn licht en zeer eenvoudig op te zetten en te vervoeren. De montage van onze advertentiepartitie is beperkt tot het uitbreiden van de partitie en het bevestigen van het grafische materiaal met het klittenband. Wanneer de advertentie is ingeklapt, past deze gemakkelijk in een kofferbak. Dankzij deze functies kunt u de opvouwbare HOP-UP-pop up wanden overal mee naartoe nemen om informatie over uw bedrijf, producten of services weer te geven of gewoon het imago van het bedrijf te versterken tijdens een evenement. De pop up wanden zijn een herbruikbare universele tentoonstelling. Dankzij hun structuur kan het grafische reclamemateriaal snel worden gewijzigd. Als het geadverteerde bericht niet hoeft te worden gewijzigd, kan de partitie worden samengevouwen en in de zak met het vaste materiaal worden geplaatst, wat erg kloosterachtig is en tijd bespaart.

HOP-UP POP-UP wanden maten

Ons aanbod omvat de drie meest populaire formaten van de opvouwbare HOP-UP-pop up wandenvan topkwaliteit:
HOP-UP 3x3 beurswanden - grootte van de uitgebreide scheidingswand: 2,29 m x 2,29 m x 0,32 m
HOP-UP 3x4 beurswanden - grootte van de uitgebreide scheidingswand: 3,04 m x 2,29 m x 0,32 m
HOP-UP 3x5 beurswanden - grootte van de uitgebreide scheidingswand: 3,79 m x 2,29 m x 0,32 m
Wanneer u uw bedrijfsstand ontwerpt, kunt u kiezen uit drie partitiegroottes, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Als u genoeg heeft, kunt u profiteren van de HOP-UP-structuur voor de presentatie van de grootste advertenties. Voor kleinere advertentietribunes raden wij een van de kleinere advertentiepartities aan, die ook uw bedrijf of het bedrijf van uw klant zullen onderscheiden.

HOP-UP XL - 3x5 POP UP Wand

De pop up wand HOP-UP L 3x5 is de grootste beschikbare mobiele advertentiepartitie. De uitgebreide afmetingen zijn 3,79 m x 2,29 m x 0,32 m. Ondanks zijn grootte is de scheidingswand nog steeds erg licht en gemakkelijk te verwijderen en te vervoeren. Het grafische weefsel dat aan de scheidingsstructuur is bevestigd, bedekt de hele pop up wanden de zijkanten ervan, waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwerpen en afdrukken van grafische afbeeldingen op het weefsel.